Auto Stop servisna knjižica

Auto Stop servisna knjižica

Auto Stop servisna knjižica sastavni je dio sistema rada u Auto Stop brzim servisima. Njome prije svega podižemo standard kvalitete, ali dokumentiramo i Auto Stop jamstvo. To znači da ako uz Auto Stop servisnu knjižicu imate račun i jamstveni list, nedvojbeno dokazujete gdje je, tko, što i kada ugradio na Vaše vozilo. Tu svakako moramo napomenuti i kontrolne preglede vozila tijekom 5. g. jamstva na vrhunske Monroe Refleks amortizere što nas čini jedinstvenima. Posebni smo na Hrvatskom tržištu i po Auto Stop jamstvu kojim garantiramo da dijelovi izmijenjeni u jednom Auto Stop servisu mogu biti izmijenjeni u bilo kojem drugom Auto Stop servisu. Time Auto Stop servisna knjižica daje dodatnu vrijednost odrađenom servisu i dijelovima koji su ugrađeni.

U knjižici smo za Vas pored osnovne funkcije opisali preporučene programe održavanja,preporučene kontrole i izmjene te opće uvijete jamstva. Isto tako, možete pročitati što sve podrazumijevaju „Dani tehničke ispravnosti“, „Auto Stop standard kvalitete“ te „Auto Stop jamstvo“.

Na kraju, sa Auto Stop servisnom knjižicom podižemo i ukupnu vrijednost Vašeg vozila. Stvaramo povijest održavanja Vašeg vozila, zajedno imamo brzu informaciju što je već odrađeno na vozilu i njome prilikom eventualne prodaje vozila, dokazujete da ne prodajete „mačka u vreći“!!!

Vaši problemi su naša briga!!!

No comments yet.

LEAVE YOUR REPLY

Reset all fields